Σχετικά με εμάς

Το "Walk Easy" είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα εμπορίας αθλητικών υποδυμάτων και συναφών αξεσουάρ που απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει το αθλητικό και το casual παπούτσι και έχει σαν στόχο να προσφέρει επώνυμα προϊόντα σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές.

Η επιτυχία του Walk Easy βασίζεται:

 >  Στην ευκολία της παραγγελίας αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο, να τα παραγγείλει μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας ή με μήνυμα στο facebook, καθώς και τηλεφωνικά, όπου σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του σε διάστημα από 1-4 ημέρες για όλη την Ελλάδα.

 >  Στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με όποιον τρόπο κι αν παραγγείλει, καθώς θα έρθει σε επαφή με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Μία δοκιμή θα σας πείσει!!!

 > Στο Walk Easy δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να παραγγείλει. Ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με δεκάδες πελάτες που μας δίνει την άνεση να ξέρουμε ακόμα και με την πιο απλή περιγραφή ενός προϊόντος, σε ποιον κωδικό απευθύνεστε.

Γνωρίστε μας καλύτερα και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που παρέχουμε και μην ξεχνάτε να επωφελείστε από τις καθημερινές προσφορές μας.